Dobré rady od Activstar

POZOR NA ANTIBIOTIKÁ. U detí predškolského a školského veku je veľké množstvo ochorení vírusového charakteru. Antibiotiká by sa mali použiť až keď sa pridružia baktérie. Neliečia ani teplotu ani chrípku. Preto je vhodné posilniť imunitu a zvýšiť odolnosť organizmu napr.echinaceou, bazou; sliznicu udržiavať zvlhčenú, čo sťažuje uchyteniu a množeniu vírusov, pomocou skorocelu a sladkovky. To a viac nájdete v sirupe Activjunior, ktorý rovnako dobre ulahodí aj dospelým. Môže sa užívať aj preventívne každé ráno, najmä v tomto nepriaznivom období.

V týchto horúčavách je potreba dopĺňať tekutiny a minerály vo zvýšenej miere. Doporučujeme vypiť na 10 kg váhy 4 dcl tekutín. Activmineral vám doplní tak potrebné tekutiny spolu s vitamínmi a minerálmi

.Activmineral grep objednať

Activstrips pracie pásiky

Ak chcete mať voňavé prádlo, nakvapkajte 5-10 kvapiek esenciálneho oleja Activstar na ActivStrips pásik a hoďte do bubna práčky.

Prírodný liečivý repelent Activstar

Do spreju Activboswelia sprej, alebo Activbody sprej nakvapkáme 10-15 kvapiek esenciálneho oleja Eucalyptus, Levanduľa, alebo Imunita a striekame pred pobytom v prírode.

Zredukovanie vrások a doplnenie C prírodnou cestou.

Vitamín C si ľudské telo nedokáže vytvoriť samé. Musíme ho dopĺňat externe. Najvyššia forma vstrebania je NANO technológia. Striakajte si 3-5  x denne  c na vnútornú stranu zápästia a doplníte si tak C prírodne.

Naviac si ho mlôžete striekt aj na pleť 2 x denne a zredukuje jemné vrásky nakoľku núti pleť znovu si vytvárať kolagé. Upozornenie – po aplikácii spreju sa nemôže chodiť na slnko.

Recepty k produktom Activstar

Tu nájdete mnoho receptov a tipov na to, ako používať nápoje a koktejly

Activ nano sprej účinná inhalácia

1 polievková lyžica na 1,5 dcl vody a inhalovať. Zabíja výrusy. Môže sa pridať aj esenciálny olej Eucalyptus.

Activ magnezium sprej, pridaj si ho do kúpeľa a zrelaxuj

2 polievkové lyžice Activ magnezium spreja vylejeme do kúpeľa a relaxujeme 🙂

Upozornenie. Tento materiál nie je možné voľne šíriť bez predošlého písomného súhlasu majiteľa ,,Activstar academy,, Spoločnosť Activstar si vyhradzuje všetky práva. Slúži výhradne na vzdelávacie účely

Zároveň upozorňujeme, že postupy v tomto materiály nezaručujú úspech v spoločnosti Activstar, ale mnohým partnerom spoločnosti Activstar pomohli v kariérnom raste v dosahovaných výsledkoch.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *